کباب پلو: شاهکاری از طعم و عطر در دل آشپزی ایرانی
تصور کنید طعم لذیذ کباب و عطر دلانگیز برنج زعفرانی در یک غذا با هم ترکیب شده باشند! بله، کباب پلو، این شاهکار آشپزی ایرانی، تجربهای بینظیر از طعم و عطر را برای شما رقم خواهد زد.
این غذای مجلسی که در مهمانیها و مجالس ایرانی جایگاه ویژهای دارد، با وجود ظاهر پیچیده، به سادگی در منزل قابل تهیه است. ما در این مقاله، طرز تهیه کباب پلو را به صورت مرحله به مرحله و به سادهترین روش ممکن به شما آموزش خواهیم داد.
با ما همراه باشید تا با پخت این غذای لذیذ، طعمی به یاد ماندنی را به سفره خود و عزیزانتان هدیه دهید.
آماده اید که آشپزخانتان را با عطر و طعم کباب پلو پر کنید؟
این مطلب جامع در مجله گردشگری سفر پیش را به هیچ عنوان از دست ندهید.
مواد لازم برای کباب لاپلو
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- برنج 2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
- ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 1 عدد (دلخواه)
اطلاعات مواد مغذی
- 513کالری
- 23 گرمچربی
- 56 گرمکربوهیدرات
- 18 گرمپروتئین
طرز تهیه کباب پلو اگر دنبال غذای راحت و مقوی هستیدکه کمی هم تنوع به برنامه غذایی شما بدهد، کباب لاپلو احتمالاً انتخاب خوبی خواهد بود. تهیه کباب لاپلو خیلی ساده است.
گوشت چرخکرده طعمدار شده با پیاز ادویه لایه لایه وسط برنج قرار میگیرد و در حرارت آن پخته میشود. این کباب خوشمزه همراه با گوجه سرخ یا گریل شده و ماست طعمی عالی دارد. سبزی خوردن و انواع ترشیجات هم در کنار آن گزینه خوبی است.
طرز تهیه کباب پلو شام راحت و مقوی
این کباب لاپلویی هم میتواند یک غذای دانشجویی ساده باشد و هم غذایی مقوی برای بچه ها. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لاپلویی را برای شما خواهیم گفت.
مرحله اول
گوشت چرخکرده را در کاسه ای بریزید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز بدهید.
مرحله سوم
یک قاشق ماست چکیده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
برنج را پس از شست و شو، در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از 8-10 دقیقه که نیم پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان کمتر یا بیشتر هم باشد) آن را آبکش کنید.
مرحله پنجم
کف قابلمه دو قاشق روغن بریزید. زعفران را هم اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید.
مرحله ششم
گوشت را از یخچال خارج کنید و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک لایه برنج کف قابلمه بریزید. سپس یک قسمت از گوشت را بردارید و به شکل دایره روی برنج پهن کنید، طوری که با دیواره قابلمه فاصله داشته باشد.
دوباره برنج بریزید و این کار را به ترتیب لایه لایه ادامه دهید تا همه برنج ها و گوشت ها مصرف شوند و لایه رویی برنج باشد. روی هر لایه نصف قاشق هم روغن بریزید.
مرحله هفتم
در آخر میتوانید یک عدد سیب زمینی را نازک هم حلقه حلقه کنید و روی برنج بچینید. در قابلمه را ببندید و بگذارید حدود 1 ساعت روی شعله خیلی کم بماند. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید.
بعد از این مدت بگذارید کمی خنک شود. سپس کباب لاپلو را در دیس برگردانید. برش بزنید و همراه با گوجه سرخکرده و ماست سرو کنید.
نوش جان!