معرفی و طرز تهیه انواع املت
صبحانه یک وعده بسیار مهم در زندگی ما است و با مصرف صبحانه میتوانیم انرژی لازم را برای طول روز کسب کنیم. در مقاله برای صبحانه چه بخورم میتوانید اهمیت صبحانه، انواع صبحانههای ایرانی و بین المللی و صبحانههای کافهای را مطالعه کنید و ایده بگیرید. املت یک گزینه مناسب برای صبحانه است. به دلیل وجود تخم مرغ، انواع املت ارزش غذایی خوبی دارند و میتوانند برای مدت زیادی شما را پر انرژی و سیر نگه دارند. املت معمولا ترکیب تخم مرغ با یک ماده غذایی دیگر است و تنوع خیلی زیادی دارد. در ادامه مطلب در سایت سفر پیش به بررسی 190 املت بین المللی پرداختیم که شما با املتهای دنیا آشنا شوید و بتوانید برای خود و اعضای خانواده درست کنید.
این مطلب جامع در مجله سفر، گردشگری و جهانگردی سفر پیش را به هیچ عنوان از دست ندهید.

1. املت پنیر
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری کره یا مارگارین
- 1/4 فنجان پنیر چدار
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک با چنگال یا همزن میزنیم تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند.
2. کره را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم میکنیم تا کره داغ و داغ شود. همانطور که کره ذوب میشود، تابه را کج میکنیم تا کف آن با کره آغشته شود.
3. سریع تخم مرغ ها را در ماهیتابه میریزیم. در حالی که ماهیتابه را به سرعت به جلو و عقب روی حرارت میلغزانیم، تخممرغها را به سرعت با چنگال هم میزنیم تا زمانی که غلیظ میشوند، آنها را به طور مداوم در کف تابه پخش میکنیم. وقتی غلیظ شدند، میگذاریم چند ثانیه روی حرارت بماند تا کف املت کمی قهوه ای شود. زیاد نپزید زیرا املت بعد از تا شدن به پختن ادامه میدهد.
4. ماهیتابه را کج میکنیم و یک کفگیر را زیر لبه املت قرار میدهیم، سپس ماهیتابه را به شدت تکان دهید تا املت از کف ماهیتابه شل شود. قسمتی از املت را که نزدیک به ماست فقط به مرکز تا میزنیم. اجازه میدهیم قسمتی از املت به سمت بالا برود. املت را روی بشقاب گرم برمیگردانیم. در صورت تمایل نمک و فلفل و پنیر اضافی میبپاشیم.
2. املت در یک کیسه
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری پنیر
- 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر از هر ماده دیگری که در املت خود دوست دارید (مثل پیاز یا بیکن) – اختیاری
- 1 کیسه فریزر کوچک

طرز تهیه:
- تخم مرغ ها را درست در کیسه کوچک میشکنیم. پنیر و هر ماده اختیاری که دوست داریم را اضافه میکنیم. کیسه را میببندیم، مواد را له میکنیم تا مخلوط شوند.
- یک قابلمه متوسط آب را به جوش میآوریم.
- کیسه را در آب جوش میریزیم. به مدت 5 دقیقه میجوشانیم (لطفا به یادداشت زیر مراجعه کنید).
- با احتیاط کیسه را از آب خارج کنید. کیسه را باز کنید و املت را در بشقاب بغلتانید.
3. املت 40 ثانیه ای
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق غذاخوری کره یا 1 قاشق چایخوری روغن
این دستور غذا در سال 2003 توسط ‘MiniMidgy’ پخته شده است. ویدیو طرز تهیه املت زیپ کیپی.

طرز تهیه
- تخم مرغ و آب را با همزن میزنیم تا مخلوط شوند. در یک ماهیتابه کره را حرارت میدهیم تا داغ شده و مخلوط تخم مرغ را میریزیم.
- مخلوط باید بلافاصله در لبه ها قرار گیرد. با پنکیکگردان معکوس، قسمتهای پخته شده را با دقت به سمت مرکز فشار میدهیم تا قسمتهای نپخته به سطح داغ تابه برسند، تابه را کج کرده و در صورت لزوم حرکت میدهیم. آنقدر ادامه میدهیم تا تخم مرغ جا بیفتد و سرازیر نشود.
- املت را با 1/2 فنجان مخلوط دلخواه پر میکنیم. با پنکیک ترن، املت را از وسط تا میکنیم. داخل بشقاب برمیگردانیم و بلافاصله سرو میکنیم.

4. املت آلاسکا
مواد لازم:
- 18 اونس قوطی ماهی قزل آلا – آبکش شده و پوسته پوسته شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری ترخون تازه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- قوطی ماهی قزل آلا را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
- در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها، خامه ترش و ترخون را با هم میزنیم، در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
- در یک تابه سنگین، نچسب و مناسب در فر: کره را با درجه حرارت کمی بالاتر از حد متوسط ذوب میکنیم. ماهیتابه را کج میکنیم تا سطح زیرین را کاملاً بپوشاند.
- فر را با دمای 375 درجه گرم میکنیم.
- مخلوط تخممرغها را در ماهیتابه میریزیم و میگذاریم بپزد تا پایهشان سفت شود.
- کنسرو سالمون را روی سطح نرم املت میپیچانیم.
- تابه را روی قفسه بالای فر قرار میدهیم تا املت سفت شود. (حدود 10 دقیقه در فر من طول کشید).
- املت را در تابه با احتیاط از وسط تا میکنیم.
- املت شما حاضر است. نوش جان
5. املت سیب و بری
مواد لازم:
- 2 سیب بزرگ قرمز یا زرد – پوست کنده و برش داده شده به ضخامت های 1/4 اینچی
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان (4 اونس) پنیر بری – برش های نازک (بهتر ذوب میشود)
- 2 پیاز سبز
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 داش عصاره وانیل
طرز تهیه:
فر را با دمای 200 درجه گرم میکنیم.
برش های سیب را در ظرف مناسب مایکروویو قرار میدهیم. 1/2 کره را روی آن قرار داده، جوز هندی را روی آن میبپاشیم. مایکروویو را به مدت 3 دقیقه با حرارت بالا قرار میدهیم یک بار در نیمه زمان پخت هم میزنیم.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با وانیل و نمک هم میزنیم.
1/2 کره باقی مانده را در تابه ای که روی حرارت متوسط رو به بالا تنظیم کرده اید ذوب میکنیم، نیمی از مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه میریزیم. روی آن را پوشانده و میپزیم تا سفت شود، نیمه پایین املت را روی یک صفحه بیسکویت قرار میدهیم و تکه های سیب را به طور مساوی روی آن قرار میدهیم، پیاز را به طور مساوی روی سیب ها میپاشیم. پنیر را به طور مساوی روی آن قرار میدهیم.
باقی مانده تخم مرغ را همانطور که در بالا توضیح دادیم در تابه میپزیم، کف املت را از فر خارج کرده و با احتیاط روی ظرف سرو میریزیم، لایه تخم مرغ را از ماهیتابه روی قسمت پایین املت از فر قرار میدهیم.
با کمی جوز هندی آسیاب شده تزیین کرده و برای سرو برش میدهیم.
6. املت شعله سیب
مواد لازم:
- 2 عدد سیب متوسط
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 3 قاشق غذاخوری آب سرد
طرز تهیه
سیب ها را پوست کنده و هسته آن را به اندازه کاغذ برش میدهیم (نازک بودن سیب ها مهم است زیرا به سختی پخته میشوند).
آب لیمو و شکر را اضافه میکنیم، خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم بماند تا آماده استفاده شود.
تخم مرغ ها را با شکر و آب سرد میزنیم سپس مخلوط سیب را اضافه میکنیم، بعد از پختن تا کرده و سرو میکنیم.
برای شعله ور شدن املت روی آن 2 قاشق غذاخوری شکر میپاشیم و 3 یا 4 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک داغ روی آن میریزیم.
سرکه را آتش میزنیم و آن را روی املت شعله ور میریزیم تا آتش خاموش شود.
7. املت به سبک سیب
مواد لازم
- کره 1/4 پیمانه
- 3 سیب بزرگ – خرد شده
- 6 تخم مرغ بزرگ – کمی ضرب و شتم
- 1 پیمانه نمک
- فلفل سیاه 1 عدد
- 1/4 فنجان خامه غلیظ
- شکر سفید 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ یا ماهیتابه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب میکنیم. سیب ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند اما کاملا پخته نشوند.
یک ماهیتابه املت با کمی روغن یا تابه متوسط را گرم میکنیم. تخم مرغ، خامه، نمک، فلفل و شکر را با همزن میزنیم. مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه املت میریزیم. وقتی کف املت شروع به سفت شدن کرد، نیمی از مخلوط سیب را روی تخم مرغ ها قرار میدهیم.
وقتی کف املت کاملاً پخته شد روی املت میریزیم و روی آن را میپوشانیم و میپزیم. آن را گرم با سیب های باقی مانده در بالا یا کناره سرو میکنیم.
8. املت آرتیشو، اسفناج و سفیده تخم مرغ
مواد لازم:
- 6 عدد سفیده تخم مرغ
- 3 اونس اسفناج
- 1 اونس پنیر فتا کم چرب
- 2 قلب کنگر فرنگی
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 پیمانه نمک
- فلفل سیاه – به مزه
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید. تمام مواد باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. با اسپری آشپزی کاملاً سخاوتمندانه اسپری کنید. (املت سفیده تخم مرغ بیشتر از املت تخم مرغ کامل میچسبد.)
مواد را در ماهیتابه میریزیم. با پختن املت، ماهیتابه را کج کرده و لبه های آن را بلند میکنیم تا تخم مرغ بیشتری به سطح داغ برسد. وقتی تقریباً کاملاً سفت شد، املت را برمیگردانیم و حدود 15 ثانیه دیگر میپزیم.
در این مرحله در صورت تمایل میتوانیم کمی پنیر دیگر داخل آن بپاشیم.
املت را روی یک بشقاب برمیگردانیم و وقتی از تابه خارج شد آن را از وسط تا میکنیم.
9. املت آسیایی
مواد لازم:
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان شیر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل
- 1 قاشق چایخوری روغن نباتی
- 1 فنجان برنج قهوه ای یا سفید
- 1 قاشق غذاخوری هویج
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای سبز
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز
- 1 قاشق غذاخوری پیاز سبز
- 1 قاشق غذاخوری قارچ
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه:
هویج، فلفل دلمهای، پیاز، قارچ و سیر را ریز خورد کنید. تخم مرغ، شیر و فلفل را کمی با همزن میزنیم؛ کنار گذاشتن روغن را در تابه نچسب 8 اینچی یا تابه املت روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بقیه مواد به جز سس سویا را در روغن بپزید و مرتباً هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند. سس سویا را هم بزنید. مخلوط را از ماهیتابه خارج کنید؛ گرم نگهدارید.
همان ماهیتابه را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به سرعت حدود 1/2 فنجان از مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را به سرعت روی حرارت به جلو و عقب بکشید و همزمان با چنگال سریع هم بزنید تا تخممرغها در حالی که غلیظ میشوند بهطور مداوم در کف تابه پخش شوند. اجازه دهید چند ثانیه روی حرارت بماند تا کف املت کمی قهوه ای شود. (بیش از حد نپزید – املت پس از تا زدن به پختن ادامه میدهد.)
حدود 1/4 فنجان از مخلوط برنج را روی یک طرف املت بریزید. کفگیر را زیر قسمت پر نشده املت بکشید. روی مخلوط برنج بلند کنید. ماهیتابه را کمی کج کنید، املت را روی بشقاب قرار دهید. با باقیمانده مخلوط تخم مرغ و برنج این کار را تکرار کنید.
10. تخم مرغ مارچوبه- استراواگانزا
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- مارچوبه 4-6 نیزه
- 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده در روغن
- 1/4 فنجان پنیر بز خرد شده (برای طعم بیشتر)
- روغن زیتون فوق بکر یا کره بدون نمک
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل به مزه
- پودر سیر به مزه
طرز تهیه:
مارچوبه را بشویید و برش دهید و به قطعات 1/2 تا 1 اینچی برش بزنید. در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط، گوجه فرنگی های خشک شده را با کمی روغن داخل بسته بندی شده و مارچوبه ها را تفت دهید تا گرم شوند. کره اضافی اضافه کنید تا مطمئن شوید که روغن کافی برای جلوگیری از چسبندگی املت است.
در حالی که گوجه فرنگی در حال گرم شدن است، در ظرف جداگانه، تخم مرغ ها را با چنگال بزنید. پس از گرم شدن گوجه فرنگی و مارچوبه، تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید و با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
مخلوط را هم بزنید تا گوجه فرنگی و مارچوبه به طور یکنواخت پخش شوند. با یک کاردک، گهگاه لبه های مخلوط تخم مرغ را بلند کنید تا تخم مرغ نپخته زیر آن تخلیه شود و در نتیجه سریعتر پخته شود. هنگامی که املت شکل خود را حفظ کرد، ماهیتابه را به آرامی تکان دهید تا از هرگونه چسبندگی خارج شود و گاهی اوقات املت را تکان دهید تا در حین پختن دور تابه بلغزد.
زمانی که تخممرغها تقریباً سفت شدند اما هنوز خیس شدند، نیمی از املت را با پنیر بز بپاشید. با کاردک، املت را به آرامی تا کنید تا بسته شود. روی بشقاب بلغزانید. به دلخواه میتوانید با پنیر بز اضافی بپاشید.
نکته پخت مارچوبه:
هنگام تهیه مارچوبه، بهتر است ته هر نیزه را دور بریزید، زیرا آن قسمت سفت است و در حین پخت خوب نرم نمیشود. بهترین راه برای انجام این کار این است که به سادگی هر دو سر نیزه را با انگشتان خود بگیرید و خم شوید تا نیزه بشکند. در 99 درصد مواقع، نوک و لطیف ترین قسمت از قسمت سخت در نقطه درست و درست جدا میشود.
11. املت مارچوبه
مواد لازم:
- 1 پوند مارچوبه (حدود 1 فنجان) – خرد شده
- 1 فنجان پنیر سوئیسی رنده شده
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 قاشق چایخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:
در یک تابه متوسط، مارچوبه و 2 فنجان آب را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید تا دم بکشد و اجازه دهید مارچوبه بپزد تا نرم شود. مارچوبه را آبکش کرده و در آب گرم بشویید. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با نمک و 1/3 فنجان آب هم بزنید.
برای هر املت (این دستور غذا باید چهار تا شود) موارد زیر را انجام دهید:
یک تابه یا ماهیتابه متوسط با حرارت متوسط با یک قاشق چایخوری کره آب شده آماده کنید. 1/2 فنجان از مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید. تا زمانی که تخم مرغ سفت شود بپزید، گاهی اوقات لبه های املت را بلند کنید تا تخم مرغ بیشتری بپزد. روی نیمی از املت، 1/4 فنجان پنیر سوئیسی بپاشید. پنیر بالا با 1/4 فنجان مارچوبه. املت را روی آن تا کنید. اجازه دهید 1 دقیقه دیگر بپزد. املت را روی بشقاب سرو بریزید. به مقدار لازم نمک و فلفل بپاشید. با جعفری تزئین کنید.
12. آواکادو، املت پنیر مانچگو
مواد لازم:
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/4 فنجان شیر. روغن پخت و پز به میزان لازم
- 1 آووکادو – ورقه شده
- 1/4 فنجان فلفل دلمه ای زرد – خرد شده
- 1/4 فنجان فلفل دلمه ای قرمز و سبز – خرد شده
- 1 فلفل جالاپینو – دانه گرفته و ریز خرد شده
- 1/4 فنجان پیاز – خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه – چرخ کرده
- 2 قاشق چایخوری جعفری تازه – خرد شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه آسیاب شده – به مزه
- 1 1/4 فنجان پنیر مانچگو اسپانیایی – رنده شده
طرز تهیه:
فلفل و پیاز را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گشنیز و جعفری را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید. بپزید تا نرم شود. مواد را ذخیره کنید. تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید و نگاهشان دارید.
یک تابه تخم مرغ را روی حرارت متوسط گرم کنید. تخم مرغ زده شده را در تابه بریزید. فلفل و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کنید. بپزید تا سفت شود، املت را برگردانید و بپزید تا آماده شود. آووکادوی ورقه شده را اضافه کنید و روی آن پنیر بزنید، املت را تا کنید و روی بشقاب های گرم سرو کنید.
روی آن پنیر اضافه کنید و با شاخه های گشنیز تازه تزئین کنید، فرآیند را برای ایجاد 4 وعده تکرار کنید.
13. املت بیکن، چدار و پیازچه
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 4 برش بیکن – پخته و خرد شده
- 1/4 فنجان پنیر چدار – رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
- 1 قاشق غذاخوری پیازچه – خرد شده

طرز تهیه:
- تخم مرغ ها را کمی مخلوط کنید. با بیکن، پنیر، خامه ترش و پیازچه ترکیب کنید. مخلوط را در یک ماهیتابه (روکش شده با اسپری آشپزی) روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. وقتی تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد، لبه های آن را با کاردک بلند کنید تا تخم مرغ نپخته زیر آن بریزد و پخته شود.
- وقتی تخم مرغ تقریباً کامل پخت، املت را تا کرده و حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید املت 1 دقیقه دیگر ببندد تا داخل آن پخت تمام شود.
- سرو کنید و لذت ببرید.
14. بیکن، چدار و نخود فریتاتا
مواد لازم:
- مخلوط فریتاتا:
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/4 فنجان شیر
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه درشت آسیاب شده
- فیلینگ چدار و نخود بیکن:
- 4 برش بیکن – به قطعات 1/4 اینچی برش دهید
- 1 فنجان نخود فرنگی منجمد – ذوب شده
- 2 اونس پنیر چدار تیز – رنده شده (1/2 فنجان)
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. از یک ماهیتابه نچسب 10 اینچی با دسته ایمن در فر یا دسته روکش با فویل سنگین برای پخت در فر بعد استفاده کنید. 2. مخلوط فریتاتا را آماده کنید: در یک کاسه بزرگ، با همزن یا چنگال، تخم مرغ ها را با شیر و فلفل بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط فریتاتا را کنار بگذارید.
3. فیلینگ بیکن، چدار و نخود را آماده کنید: در ماهیتابه، بیکن را روی حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای شود، حدود 5 دقیقه، مرتباً هم بزنید. چکه ها را از ماهیتابه بریزید و بیکن را بگذارید. نخود فرنگی را هم بزنید و 1 دقیقه بپزید.
4. حرارت را به متوسط-کم کاهش دهید. مخلوط فریتاتا را روی پر کردن ماهیتابه بریزید. روی آن را به طور مساوی با پنیر بپاشید. 3 دقیقه بدون هم زدن یا تا زمانی که مخلوط تخم مرغ شروع به سفت شدن در اطراف لبه کند بپزید. ماهیتابه را در فر قرار دهید و 10 تا 12 دقیقه بپزید تا فریتاتا جا بیفتد.
5. برای سرو، فریتاتا را به آرامی از ماهیتابه بیرون بیاورید و روی تخته یا بشقاب برش دهید.
15. املت بیکن، پنیر و کره بادام زمینی
مواد لازم:
- 2 قاشق چایخوری کره بادام زمینی خامه ای
- 2 قاشق چایخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری تکه های بیکن
- 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده
- 2 یا 3 تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و در ظرفی بریزید و هم بزنید تا زرد شوند، سپس در تابه ای روی حرارت متوسط بریزید، سپس وقتی پخته شد، آن را برگردانید.
در حالی که تخم مرغ ها در حال پختن هستند، کره را در مایکروویو ذوب کنید. وقتی ذوب شد، تکه های کره، کره بادام زمینی و بیکن را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را روی تخم مرغ ها بریزید.
پس از اتمام پخت، از وسط تا کنید و لذت ببرید!
16. املت گوشت گاو همراه ذرت پخته
مواد لازم:
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان خامه غلیظ
- 1/2 قاشق چایخوری نمک چاشنی لوری
- 1 بسته 3 اونسی گوشت ذرت برش نازک
- 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری پیاز سبز – خرد شده
طرز تهیه:
فر را با دمای 325 درجه گرم کنید.
تخم مرغ و خامه و نمک چاشنی شده را با همزن بزنید.
گوشت ذرت را به قطعات کوچک در آورده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. پنیر و پیاز را با هم مخلوط کنید.
در ظرف پخت چرب شده (8*8*2 اینچ) بریزید.
45 دقیقه یا تا زمانی که املت سفت شود و روی آن قهوه ای طلایی شود بپزید
این دستور غذا تقریباً 5 گرم کربوهیدرات در هر وعده دارد.
17. املت فلورانس پخته شده
مواد لازم:
- 8 تخم مرغ بزرگ – خوب هم زده شده
- 1 فنجان پنیر ریکوتا
- 1/2 فنجان شیر
- 1 فنجان پنیر موزارلا – رنده شده
- 1/2 فنجان پیازچه نازک ورقه شده
- 5 برگ ریحان تازه – خرد شده
- 2 شاخه پونه کوهی تازه
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 10 اونس. بسته بندی (حدود 1 و 1/2 فنجان) اسفناج یخ زده خرد شده – آب شده و خوب آبکش شده
- 1 فنجان گوجه فرنگی آلویی درشت خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
فر را با دمای 325 درجه گرم کنید.
یک ظرف پخت بزرگ را با اسپری پخت و پز یا کره چرب کنید، در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها و پنیر ریکوتا را با همزن بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. شیر، ریحان، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اسفناج، گوجه فرنگی، پیازچه را داخل آن بریزید.
مخلوط را به طور مساوی روی ظرف پخت آماده شده پخش کنید. روی آن را با پنیر موزارلا رنده شده بریزید. به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید، یک املت فانتزی با اسفناج، موزارلا، ریکوتا و دیگر چیزهای عالی که مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
18. رول آپ املت ژامبون و پنبر پخته شده
مواد لازم:
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان شیر
- 1/2 فنجان آرد همه منظوره
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 فنجان پنیر رنده شده (مانند چدار یا مونتری جک)
- 1 فنجان ژامبون پخته – خرد شده (یا بیکن یا سوسیس پخته شده – خرد شده را امتحان کنید)
- 1/4 فنجان پیاز سبز خلال شده
طرز تهیه:
فر را با دمای 450 درجه گرم کنید. با اسپری آشپزی داخل آن، یک تابه فر 9*13 را آماده کنید.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با شیر هم بزنید تا کف کند. آرد و ادویه ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند. مخلوط را در قالب آماده شده بریزید.
به مدت 15 دقیقه بپزید تا تخم مرغ تقریبا سفت شود.
پنیر رنده شده، ژامبون خرد شده و پیاز سبز را به طور مساوی روی آن بپاشید، 3 یا 4 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.
از فر خارج کنید و بگذارید حدود 1 دقیقه ببندد تا تخم مرغ هنوز خیلی گرم باشد، اما برای دست زدن بی خطر باشد.
با کاردک، تخم مرغ را با دقت شل کرده و از یکی از اضلاع کوتاه تابه بلند کنید. وقتی به اندازه کافی از املت را برای کار با آن بلند کردید، شروع به چرخاندن آن به سمت دیگر تابه کنید در صورت لزوم از کاردک استفاده کنید تا هر قسمتی از املت که به تابه چسبیده است را شل کنید.
رولآپ املت را در ظرف سرو بریزید و به 4 قسمت مساوی برش دهید.
19. املت سبزیجات پخته شده
مواد لازم:
- 1 و 1/3 فنجان پنیر مونتری جک رنده شده
- 2 فنجان بروکلی خرد شده یا 1 بسته (10 اونس) کلم بروکلی خرد شده یخ زده – ذوب شده و آبکش شده
- 3 عدد گوجه فرنگی متوسط - درشت خرد شده (2 فنجان)
- 2 و 2/3 فنجان پنیر چدار رنده شده
- 1 و 1/3 فنجان شیر
- 1/3 فنجان آرد همه منظوره
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 4 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
لایه لایه پنیر مونتری جک، کلم بروکلی، گوجه فرنگی و پنیر چدار در ظرف پخت مربعی شکل – 8 x 8 x (حداقل) 2 اینچ – که با کره یا اسپری پخت و پز چرب شده است.
شیر، آرد، نمک و تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود. روی پنیر بریزید
40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط تخم مرغ ها سفت شوند، بدون درب بپزید. بگذارید 10 دقیقه قبل از برش و سرو بماند.
نکات آشپزی:
املت سبزیجات پخته نشان داده شده در اینجا دقیقاً 43 دقیقه طول کشید تا پخته شود.
اگر تصمیم به استفاده از آرد دارید، توصیه میکنم ابتدا آن را داخل تخممرغ بکوبید و سپس شیر را اضافه کنید تا گلوله نشود.

20. املت برنج باسماتی
مواد لازم:
- 1 فنجان برنج باسماتی پخته شده سرد
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری تاماری یا سس سویا یا کمی نمک اگر کسی به سویا حساسیت دارد
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
طرز تهیه:
تخم مرغ، برنج و تاماری یا نمک را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید، خیلی خوب مخلوط کنید.
روغن زیتون را در ماهیتابه داغ کنید. وقتی داغ است، مخلوط تخم مرغ/برنج را اضافه کنید و به ضخامت یکنواخت بریزید.
وقتی لبه ها شروع به قهوهای شدن کردند و کناره ها پخته به نظر میرسند، املت را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزید.
این باورنکردنی ساده ترین صبحانه است که از برنج باقی مانده از شب قبل استفاده میکند. همچنین فاقد گلوتن و لبنیات است و میتوان آن را به صورت سرخ کردنیهای کوچکتر طبخ کرد. این نتیجه جستجوی غذاهای بدون آلرژی بود که تمام خانواده میتوانستند بخورند.
21. املت بلک بری
مواد لازم برای 4 نفر:
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 4 قاشق غذاخوری کره – تقسیم شده
- 4 اونس پنیر بری (برش خورده با پوست جدا شده) – تقسیم میشود
- 1 بسته 6 اوسی شاه توت دریسکول – تقسیم شده
- 4 قاشق چایخوری عسل – تقسیم شده

طرز تهیه:
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها، آب، نمک و فلفل سیاه را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
یک تابه نچسب 8 اینچی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و کف تابه را بپوشانید.
1/2 فنجان مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید. وقتی تخم مرغ شروع به حباب زدن کرد با کاردک به سمت مرکز فشار دهید و ماهیتابه را کج کنید تا قسمت نپخته زیر آن برود. دور لبه ها را ادامه دهید تا تخم مرغ ها سفت شوند. حرارت را کم کنید. 1 اونس پنیر بری بریده شده و 1/4 شاه توت را روی نیمی از املت قرار دهید. 1 قاشق چایخوری عسل بپاشید. املت را روی آن بریزید، روی آن را بپوشانید، 1 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، بپزید. با باقی مانده مواد تکرار کنید. گرم سرو کنید.
22. املت BLT
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری کره
- 6 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده
- 2 یا 3 نوار بیکن پخته ترد – خرد شده
- 1/2 فنجان کاهوی آیسبرگ رنده شده
- نمک و فلفل برای چشیدن
طرز تهیه:
حدود یک قاشق چایخوری بیکن خرد شده و یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی خرد شده را برای استفاده به عنوان تزئین جدا کنید.
در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و شیر را با همزن بزنید تا کف کند، قبل از پختن اجازه دهید چند دقیقه بماند.
کره را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید.
در مخلوط تخم مرغ بریزید. وقتی تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد، ماهیتابه را کج کنید و لبههای املت را بلند کنید تا تخم مرغ بیشتری روی سطح داغ پخش شود.
وقتی تخممرغ تقریباً کاملاً سفت شد، گوجهفرنگی و بیکن (که برای تزیین ذخیره نشده است) را روی نیمی از املت بپاشید. املت را از وسط تا کرده و در بشقاب بریزید.
روی آن را با کاهو بپوشانید و با قاشق چایخوری بیکن خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده تزیین کنید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
23. املت بابی
مواد لازم برای 2 نفر:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 برش پنیر
- 1/2 فنجان قارچ ورقه شده
- 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده
- 1/2 فنجان سوسیس تابه ای پخته شده
طرز تهیه:
تخممرغها را در ظرفی هم بزنید و در ماهیتابهای روغن داغ بریزید.
بپزید تا تقریباً تمام شود، سپس همه مواد را روی آن بریزید و از وسط تا کنید. شعله را خاموش کنید و بگذارید پنیر تا انتها آب شود.
24. املت بدنساز
مواد لازم:
- 6 عدد سفیده تخم مرغ
- اسپری پخت نچسب
- هر یک یا همه این موارد اختیاری:
- پنیر بدون چربی
- قارچ
- پیازها
- فلفل سبز
- گوجه فرنگیها
- هر سبزی مورد علاقه دیگری

طرز تهیه:
املت بادی بیلدر
یک ماهیتابه 10 اینچی را از قبل گرم کنید. با اسپری پخت و پز اسپری کنید، سفیده تخم مرغ را بزنید؛ به ماهیتابه اضافه کنید. تا زمانی که تخممرغ تقریباً سفت شود. مواد دیگر را به یک طرف اضافه کنید. طرف دیگر تخممرغ را برگردانید. در بشقاب سرو بریزید.
نکات آشپزی:
از مقدار زیادی اسپری پخت و پز روی تابه استفاده کنید. املت سفیده تخم مرغ بیشتر از املت معمولی تمایل به چسبندگی دارد.
برای اطمینان از اینکه سفیده تخم مرغ کاملا سفت شد، به محض اینکه مواد پر شده را اضافه کردید، ظرف را بپوشانید و تا کنید. حرارت را خاموش کنید و بگذارید 2 دقیقه بماند.
املت در تصاویر پر شده از پیاز خرد شده، فلفل سبز و گوجه فرنگی (از هر کدام حدود 2 قاشق چایخوری) که در کمی روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت داده شده است. همچنین حدود 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده دارد.

25. املت پر نان
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 یا 5 برش نان – به قطعات 1 اینچی برش دهید
- 1 عدد گوجه فرنگی متوسط - خرد شده
- 1 پیاز کوچک – ریز خرد شده
- 2 عدد فلفل سبز – ریز خرد شده
- نمک و فلفل برای چشیدن
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید. پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز، پودر چیلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را با چنگال هم بزنید.
یک ماهیتابه را با 1 یا 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید.
مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید و تابه را کج کنید تا روی تمام سطح پخش شود – شعله را کم نگه دارید.
برش های نان را روی مخلوط تخم مرغ قرار دهید تا نان به مخلوط بچسبد. کل مخلوط تخم مرغ را با تکه های نان بپوشانید.
به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا تخم مرغ تقریبا سفت شود. املت را برگردانید و بپزید تا نان طلایی شود.
از روی حرارت بردارید و به همراه سس کچاپ داغ سرو کنید.
26. املت کلم بروکلی، ژامبون و پنیر رول آپ
مواد لازم برای هشت نفر:
- 1 بسته (8 اونس) رول هلالی یخچالی
- 2 قوطی (هر کدام 3 اونس) ژامبون شیطان
- 1 بسته (10 اونس) نیزه های کلم بروکلی منجمد
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- 1 فنجان شیر
- 1 شیشه (8 اونس) پنیر ویز
- 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
- فلفل سفید
طرز تهیه:
نیزه های کلم بروکلی یخ زده را طبق دستورالعمل بسته بپزید. آبکش کنید و خنک کنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر رول هلالی را در امتداد سوراخ ها به 8 مثلث جدا کنید.
ژامبون را بین مثلث های خمیر تقسیم کنید. به طور یکنواخت پخش کنید.
کلم بروکلی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، 2 قطعه را در امتداد انتهای مثلث پهن و گلچه ها رو به بیرون قرار دهید. هلال را از انتهای پهن به باریک رول کنید.
روی کاغذ شیرینی چرب شده قرار دهید و در دمای 350 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای شود بپزید.
در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب کنید؛ آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. 1 دقیقه بپزید.
شیر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود.
حرارت را به حداقل برسانید؛ پنیر، خردل و فلفل را هم بزنید.
3 تا 5 دقیقه بپزید.
با قاشق روی هلال های پخته شده بریزید.
27. املت کاجون
مواد لازم برای 8 نفر:
- 8 تخم مرغ بزرگ – زده شده
- 1/2 پوند سوسیس تند (معمولاً یک پیوند بزرگ) – آندویی یا ایتالیایی عالی است
- 1/3 فنجان قارچ ورقه شده
- 1/2 پیاز متوسط - خرد شده
- 1/2 فلفل دلمه ای متوسط - خرد شده
- 1/4 فنجان پیاز سبز – خرد شده
- 1 jalapeno – خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون یا کریول
- 1 پیمانه نمک
- فلفل کاین 1 عدد
- روغن زیتون
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط، سوسیس را سرخ کرده و خرد کنید. به کاسه یا بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید.
در همان ماهیتابه، قارچ ها، پیاز و فلفل ها (از جمله هالاپینو) را با کمی روغن زیتون (حدود یک قاشق چایخوری) تفت دهید تا قارچ ها قهوه ای شوند و فلفل ها نرم شوند.
در حین پختن سبزیجات، تخم مرغ، شیر، خردل و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات پخته شده بریزید. سوسیس خرد شده را روی مخلوط تخم مرغ بپاشید. آنقدر بپزید تا روی املت تقریبا سفت شود، نصف املت را برگردانید. یک دقیقه دیگر بپزید.
28. املت فلفل دلمه ای و سیب زمینی
مواد لازم برای 3 نفر:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان فلفل دلمه ای ورقه شده (قرمز یا سبز)
- 1/4 فنجان سیب زمینی ورقه ای نازک
- 1/4 فنجان تره فرنگی خرد شده
- 3 ق غ زیتون خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری سس توباسکو
- نمک و فلفل برای چشیدن
طزر تهیه:
3 قاشق غذاخوری ذرت یا روغن آفتابگردان را در ماهیتابه گرم کنید، سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. حالا فلفل دلمه ای و تره فرنگی را اضافه کنید، 2 دقیقه تفت دهید و زیتون را اضافه کنید.
چاشنی و سس توباسکو را اضافه کنید، حالا مخلوط را به طور مساوی در تمام تابه پخش کنید و تخم مرغ های زده شده را روی آن اضافه کنید، اجازه دهید برای چند دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند.
یک بشقاب صاف روی تابه قرار دهید و تابه را به سمت پایین برگردانید تا املت روی بشقاب بیاید. حالا آن را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و از طرف دیگر فقط برای نیم دقیقه بپزید، املت آماده است.
29. املت خاویار و کروتون
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری آب
- کمی نمک و فلفل
- 2 قاشق غذاخوری کره
- خاویار قرمز 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری کروتون*
- 6 عدد گردوی خرد شده

طرز تهیه:
تخم مرغ، آب، نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و با چنگال کمی هم بزنید. کره را در تابه روی حرارت متوسط آب کنید. وقتی داغ شد، مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید. به محض اینکه املت شروع به سفت شدن کرد، لبه های آن را با چنگال به آرامی به سمت مرکز بیاورید تا جایی که مایعی باقی نماند. در حالی که مرکز املت هنوز مرطوب است، خاویار، کروتون و گردو را روی املت قرار دهید. سپس ماهیتابه را در دست چپ و چنگال یا کاردک را در سمت راست بگیرید، یک طرف املت را روی دیگری تا کنید و در بشقاب بکشید.
*برای تهیه کروتون: نان فرانسوی را به قطعات 1/4 اینچی برش دهید و در کره یا مارگارین تفت دهید تا قهوه ای شود.
یکی را خدمت میکند.

این دستور غذا به طور خاص توسط سرآشپز بزرگ املت مادام رومن دی لیون برای مجله Life ابداع شده است. در شماره 6 آوریل 1953 با نام املت ویژه “زندگی” در مقاله “هشت راه برای تجلیل از تخم مرغ” ظاهر شد.
اغذیه فروشی این سرآشپز در نیویورک که مادام رومن دی لیون نیز نامیده میشود، قبل از بسته شدن در سال 2003 پس از 65 سال خدمت، بیش از 500 املت مختلف را ارائه میکرد.
خانم جولیا چایلد و مامان رومن را «دواین معروف املت» مینامیدند. کتاب «هنر پخت املت» نوشته رومن را میتوانید در مجموعه برنامه آشپزی کودک «آشپز فرانسوی» مشاهده کنید.
با مطالعه خانم رومن، فکر میکنم به جرات میتوان گفت که او ممکن است از عبارت ساده «ماهیتابه» در دستور پخت فوق مستثنی باشد. مطلب زیر از کتاب او “هنر پخت املت” است.
“باید به شما بگویم که تابه نامناسب میتواند املت را خراب کند. اول از همه باید وزن آن متوسط باشد. هرگز از ماهیتابه آهنی ضخیم استفاده نکنید زیرا برای دست زدن به آن خیلی سنگین است و به درستی کار نمیکند.
30. املت قارچ چدار
مواد لازم برای سه نفر:
- 3/4 فنجان قارچ ورقه شده
- 3 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
- 6 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان پیاز سبز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری آب
- 1 فنجان (4 اونس) پنیر چدار

طزر تهیه:
در ماهیتابه 10 اینچی قارچ ها را در کره تفت دهید. قارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده، کنار بگذارید.
تخم مرغ، پیاز سبز و آب را با هم ترکیب کنید. آنقدر بزنید تا مخلوط شود. مخلوط تخم مرغ را در تابه داغ بریزید. همانطور که لبه ها شروع به سفت شدن میکنند، مخلوط پخته شده را با کاردک بلند کنید تا مخلوط نپخته زیر املت جاری شود. وقتی املت سفت شد، اما روی سطح آن هنوز مرطوب بود، نیمی از املت را با قارچ و پنیر بپوشانید. از وسط تا کنید؛ روی بشقاب سرو گرم بریزید.

31. فریتاتا و برنج
مواد لازم برای 4 نفر:
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان برنج پخته شده
- 1/2 فنجان پنیر چدار (یا پنیر دیگر)
- 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با ادویه ها بزنید تا کف کند. برنج و نیمی از پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
روی حرارت متوسط، کره یا مارگارین را در یک تابه 10 اینچی در فر آب کنید. مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید. از یک کاردک برای شل کردن کناره ها استفاده کنید و تخم مرغ نپخته را در دو طرف و کف ماهیتابه پخش کنید.
وقتی تخم مرغ تقریباً جا افتاد (پس از حدود 3 دقیقه)، باقی مانده پنیر را روی آن بپاشید و تابه را منتقل کنید. حدود 2 دقیقه بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود.
قبل از سرو اجازه دهید 5 دقیقه بماند، برش داده و سرو کنید.
32. املت سوفله پنیر و سبزی
مواد لازم برای 2 نفر:
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق چایخوری شیر
- 2 قاشق غذاخوری سبزی تازه
- 1/4 فنجان پنیر آسیاگو یا پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 2 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه:
برای سبزیجات، جعفری، پیازچه، ریحان یا ترکیبی از آنها را امتحان کنید. تقریباً هر گیاهی تا زمانی که عطر و طعم آن بیش از حد قوی نباشد، کار خواهد کرد. برای پنیر، هر پنیر رنده شده موثر خواهد بود.
از قبل روی 375 درجه گرم کنید.
سفیده ها و زرده ها را در دو کاسه همزن جدا کنید. به زرده های تخم مرغ، 2 قاشق چایخوری شیر اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. هم بزنید تا کرم رنگ شود و خوب ترکیب شوند.
مقداری نمک به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. مخلوط زرده را به آرامی با کاردک لاستیکی داخل سفیده ها بریزید تا به رنگ یکنواخت درآید (دیگر رگه های زردی ایجاد نشود).
یک ماهیتابه 10 اینچی ضد فر را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و کره را ذوب کنید – تابه را کج کنید تا سطح آن را به طور یکنواخت بپوشاند. به محض آب شدن کره، مخلوط املت را در آن بریزید. از یک کاردک لاستیکی برای صاف کردن قسمت بالای املت استفاده کنید. حرارت را کم کنید. ظرف را بپوشانید و 4 دقیقه بپزید.
پوشش را بردارید و سبزیجات و پنیر را به طور مساوی روی املت بپاشید. قالب را (بدون درپوش) در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که روی آن سفت شود و لبه ها کمی قهوه ای شوند بپزید.
املت تمام شده را روی یک بشقاب بریزید (اگر آزادانه لیز نمیخورد، ممکن است لازم باشد لبه های آن را با کاردک خود باز کنید). برای سرو برش بزنید.
33. املت مرغ پنیر
مواد لازم برای 2 نفر:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 برش بیکن
- 2 قاشق غذاخوری مرغ باقی مانده
- 1 قاشق چایخوری کره
- 1 و 1/2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
- 1 حبه سیر
- 1 پیاز سبز
- 1 قاشق غذاخوری سس رنچ
- 1/2 فنجان پنیر چدار
- 1/4 فنجان پنیر موزارلا
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن را بپزید تا ترد شود. خرد کنید، کنار بگذارید.
کره را در تابه روی حرارت متوسط آب کنید و سبزیجات را حدود ۲ دقیقه تفت دهید. تخم مرغ را بزنید؛ نمک و فلفل بزنید و داخل تابه بریزید و روی سبزیجات را بپوشانید. یک درب روی ماهیتابه بگذارید.
در یک کاسه کوچک، بیکن، مرغ و سس رنچ را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا پوشش داده شود.
پس از اینکه املت سفت شد و کمی پف کرد، با احتیاط آن را برگردانید.
مخلوط مرغ و بیکن را روی املت بپاشید، روی آن پنیر بپاشید و سپس گوجه فرنگی خرد شده را بپاشید. حرارت را خاموش کرده و درب آن را بپوشانید تا پنیر ذوب شود.
درب آن را بردارید، املت را از وسط تا کنید، به دو قسمت برش دهید و سرو کنید.
34. املت قارچ و پنیر
مواد لازم:
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 1 مشت قارچ دکمه ای – ورقه شده
- 1/3 فنجان پنیر چدار
- 1 قاشق غذاخوری جعفری
- 2 تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه املت قارچ و پنیر:
- روغن زیتون را به یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها قهوه ای شوند حدود 4 دقیقه مرتباً هم بزنید. به یک کاسه منتقل کنید و جعفری و پنیر را با آن مخلوط کنید.
- در همان ماهیتابه روی حرارت متوسط، تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید. تابه را بچرخانید تا تخم مرغ پخش شود. همانطور که تخم مرغ شروع به سفت شدن میکند، لبه های آن را بلند کنید تا تخم مرغ نپخته زیر آن جاری شود. وقتی تخم مرغ تقریباً کاملاً سفت شد، مخلوط قارچ را با قاشق روی نیمی از املت بریزید. املت را تا کنید.
- به بشقاب سرو منتقل کنید و از آن لذت ببرید!

35. املت نودل پنیری
مواد لازم برای 6 نفر:
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 2 فنجان رشته فرنگی پخته شده
- 1 فنجان پنیر چدار
- 2 قاشق غذاخوری فلفل سبز
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای

طرز تیهیه املت نودل پنیری:
- در یک قابلمه عمیق، 2 لیتری، مقاوم در برابر حرارت و غیر فلزی، تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. نودل های پخته شده، پنیر چدار، فلفل سبز و پیمینتو را با هم مخلوط کنید.
- به مدت 3 دقیقه در مایکروویو را به مدت 3 دقیقه با پوشانده گرم کنید و بعد از هر 1 دقیقه زمان پخت هم بزنید، بگذارید 2 تا 3 دقیقه در دمای اتاق بماند. برش داده و سرو کنید.
36. املت سوسیس پنیری و تخم مرغ
مواد لازم برای 12 نفر:
- 1 پوند سوسیس گوشت خوک فله – پخته و آبکش شده
- 1 1/2 فنجان قارچ تازه خرد شده (4 اونس)
- 8 پیاز سبز متوسط - خلال شده (1/2 فنجان)
- 2 گوجه فرنگی متوسط - خرد شده (1 1/2 فنجان)
- 2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده (8 اونس)
- 1 1/4 فنجان مخلوط پخت بیسکوئیک اصلی
- 1 فنجان شیر
- 1 1/2 قاشق چایخوری برگ پونه کوهی تازه خرد شده یا 1/2 قاشق چایخوری برگ پونه کوهی خشک
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 12 عدد تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید، ظرف پخت مستطیلی به ابعاد 13x9x2 اینچ را چرب کنید. سوسیس، قارچ، پیاز، گوجه فرنگی و پنیر را در ظرف بچینید.
بقیه مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند، 34 تا 36 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی شود، بپزید.
37. فیلینگ املت جگر مرغ
مواد لازم
- جگر مرغ 2 یا 3 عدد
- 1/4 اونس کره
- آرد برای گردگیری
- شیره شری
- گوله نمک
- آب مرغ – برای مرطوب کردن
- 1/2 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی)
طرز تهیه:
جگرها را در کره در یک تابه سنگین تفت دهید، سپس آن را برش دهید و با آرد بپاشید، به ماهیتابه برگردید و کمی شری و آب گوشت اضافه کنید. روی حرارت زیاد هم بزنید و بعد 2 یا 3 دقیقه بجوشانید.
رب گوجهفرنگی را اضافه کنید، چند بار دیگر هم بزنید و قبل از اینکه آن را تا کنید، یک املت ساده در آن بریزید.
38. املت پنیر چیلی
طرز تهیه:
- 1 قوطی 15 اونس فلفل قرمز
- 12 تخم مرغ (در هر املت 3 عدد)
- 1/3 فنجان شیر
- 1 فنجان پنیر چدار
- 1/2 فنجان پیاز
- 1 یا 2 فلفل هالاپینو
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا فلفل قرمز را در یک تابه روی اجاق گاز که روی اجاق متوسط تنظیم شده گرم کنید، هر از گاهی آن را هم بزنید. پیازها و هالاپینو را در ماهیتابه کوچکی که با اسپری آشپزی پوشانده شده تفت دهی، وقتی پیازها به تازگی شفاف شدند، تکه های پیاز و فلفل را به یک کاسه منتقل کنید، ماهیتابه را روی اجاق گاز بردارید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با شیر و ادویه ها هم بزنید تا مزه دار شوند. کمی دیگر اسپری پخت و پز به ماهیتابه اضافه کنید.
برای تهیه هر املت، حدود 1/4 از مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و 1/4 از پیاز و فلفل سرخ شده را داخل آن بپاشید. لبه های املت پخت و پز را با کفگیر بلند کرده و تابه را کج کنید تا تخم مرغ پخش شود. وقتی تخممرغ تقریباً سفت شد، 1/3 تا 1/2 فنجان فلفل قرمز را روی یک طرف املت بریزید و به دنبال آن 1/4 فنجان پنیر بپاشید. به آرامی ماهیتابه را کج کرده و قسمت خالی املت را روی مواد پر کنید. املت را روی بشقاب سرو بریزید و یک یا دو قاشق فلفل قرمز را روی آن قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و هر بار کمی بیشتر اسپری آشپزی اضافه کنید. املت پنیر چیلی برای 2 نفر (با استفاده از فلفل دلمه ای خانگی) (همانطور که در عکس ها در اینجا مشاهده میشود) – 4 عدد تخم مرغ بزرگ – 4 قاشق چایخوری شیر – 1 پیمانه نمک – 1/2 فنجان چیلی خانگی باقی مانده – 1/4 فنجان پنیر چدار خرد شده – فلفل سیاه – به مزه – پیازچه خرد شده – برای تزئین)
39. املت چیلی
مواد لازم برای 2 نفر:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری زیره
- 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز یا سبز خرد شده
- 1/2 فنجان پنیر چدار تیز رنده شده
- 1/2 فنجان فلفل قرمز باقی مانده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
در کاسه، تخم مرغ ها را با ادویه و فلفل هم بزنید، کره را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط آب کنید و مخلوط تخم مرغ را بریزید. با درب بپوشانید و اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد.
وقتی روی آن تقریبا سفت شد، املت را برگردانید و فلفل قرمز را روی آن بمالید، به طور مساوی با پنیر بپاشید، املت را از وسط تا کرده و روی آن را بپوشانید و ۱ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود ، از وسط نصف کنید و سرو کنید.
نکته آشپزی: برای درست کردن این املت فوق العاده پنیری از ترکیب پنیر چدار و جک استفاده کنید، مقدار پنیر را به 3/4 فنجان افزایش دهید و بعد از تا کردن املت، از 1/4 فنجان آن استفاده کنید تا روی املت بپاشید. این یک رویای چیلی پنیر است.
40. املت سیب دارچین
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 سیب گرنی اسمیت متوسط - پوست کنده و نازک برش داده شده است
- 1 قاشق غذاخوری خامه ترش
- 1 قاشق غذاخوری خامه
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 2 قاشق چایخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با خامه بزنید تا پف کند، در یک ماهیتابه بزرگ، نصف (1 قاشق چایخوری) کره را آب کنید. سیب، دارچین و شکر قهوه ای را اضافه کنید، تفت دهید تا نرم شوند اغلب هم بزنید، محتویات را در یک کاسه یا بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید.
ماهیتابه را تمیز کنید، کره باقی مانده را ذوب کنید، در مخلوط تخم مرغ بریزید، مانند یک املت معمولی بپزید. وقتی تخم مرغ ها 90 درصد سفت شدند، املت را برگردانید. در مرکز املت صورت باز، خامه ترش را بمالید و روی آن را با بیشتر مخلوط سیب اضافه کنید، املت را تا کرده و در بشقاب بریزید. باقی مانده مخلوط سیب را روی آن قرار دهید.
41. املت کشوری
مواد لازم برای 2 نفر:
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/3 فنجان شیر
- 1/4 قاشق چایخوری سس Worcestershire
- 1 و 1/2 قاشق غذاخوری کره
- 1/2 فنجان پنیر چدار رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را بزنید تا کمی کف کند. شیر، سس Worcestershire و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین، کره را آب کنید. مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید، وقتی تخم مرغ جا افتاد، لبه های املت را بلند کرده و تابه را کمی کج کنید تا تخم مرغ نپخته به سطح تابه برسد.
وقتی تخم مرغ تقریباً کاملاً سفت شد، در ظرف را بپوشانید و دو دقیقه دیگر بپزید تا سطح آن خشک به نظر برسد، نیمی از املت را با پنیر و پیاز سبز خرد شده بریزید، از وسط تا کنید.
با یک پیاز سبز خرد شده اضافه تزئین کنید.
42. املت کابوی فریتاتا
مواد لازم:
- سوسیس آسیاب شده 1 پوند
- 1/2 فنجان پیاز پوست کنده خرد شده
- 6 عدد تخم مرغ
- 1 بسته (8 اونس) پنیر خامه ای در دمای اتاق
- 1/4 فنجان خامه فرم گرفته
- 2 فنجان (تکه های 1/2 اینچی) نان فرانسوی
- 2 فنجان پنیر سوئیسی رنده شده
- 2 کدو سبز برش های 1/4 اینچی
- 1/4 فنجان فلفل دلمه ای سبز دانه ای خرد شده
- 1/4 فنجان کرفس خرد شده
- 1/4 فنجان زیتون سیاه ورقه شده
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری سیر له شده
طرز تهیه:
فر را با دمای 300 درجه گرم کنید. در یک تابه بزرگ سوسیس را خرد کنید و با پیاز بپزید تا سوسیس قهوه ای شود. در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، پنیر خامه ای و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود. تکه های نان، پنیر سوئیسی، کدو سبز، فلفل دلمه ای سبز، کرفس، زیتون سیاه، نمک، فلفل و سیر را با هم مخلوط کنید. به مخلوط سوسیس منتقل کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، در قالب فنری 10 اینچی چرب شده یا قالب کیک مربعی 9 اینچی بریزید. به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که مرکز سفت شود بپزید.
43. املت اسفناج و پنیر خامه ای
مواد لازم:
- 2 اونس پنیر خامه ای
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان برگ اسفناج تازه خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد برشته شده
طرز تهیه:
در یک کاسه پنیر خامه ای و اسفناج را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، 2 تخم مرغ را هم بزنید. روغن دانه کنجد را کف ماهیتابه بمالید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، تخم مرغ ها را داخل آن بریزید.
تا زمانی که بتوانید تخم مرغ را برگردانید بپزید. مخلوط پنیر خامه ای را روی قسمت پخته شده تخم مرغ بمالید. 30 ثانیه صبر کنید تا مطمئن شوید که طرف دیگر تخم مرغ پخته شده است، از وسط تا کنید، 1 دقیقه صبر کنید تا مخلوط پنیر خامه ای ذوب شود. از روی حرارت بردارید، سرو کنید.
روغن دانه کنجد برشته شده طعم بسیار قوی دارد. حتما بیشتر از حد لازم استفاده نکنید وگرنه بر طعم املت غلبه میکند. فقط برس زدن آن کف تابه کافی است.
44. املت کریول
مواد لازم:
- 1/2 فنجان پیاز – خرد شده
- 1/2 فنجان فلفل دلمه ای سبز – خرد شده
- 1/2 فنجان کرفس – ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
- 1 قوطی گوجه فرنگی 16 اونسی
- 1 برگ بو
- 3/4 قاشق چایخوری نمک سیر
- 1/4 قاشق چایخوری آویشن آسیاب شده
- 1 بسته میگو پخته یخ زده کوچک
- مواد املت:
- 8 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان آب
- 4 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
طزر تهیه:
در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط، پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در کره بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود اما قهوه ای نشود، حدود 5 دقیقه.
2. گوجه فرنگی ها را هم بزنید و در صورت لزوم با قاشق خرد کنید.
3. چاشنی ها را هم بزنید، حرارت را زیاد کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
4. میگو را در مخلوط گوجه فرنگی هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه بجوشانید تا کاملا داغ شود.
5. املت را آماده کنید. در حالی که املت هنوز مرطوب و کرمی است، هر کدام را با 1/2 فنجان مخلوط میگوی داغ پر کنید.
6. با پنکیک ترن، املت را از وسط تا کنید یا رول کنید. با چرخاندن سریع مچ دست روی بشقاب برگردانید یا از تابه روی بشقاب بلغزانید.
7. روی هر املت 2 قاشق غذاخوری مخلوط میگو قرار دهید.
برای املت:
تخم مرغ و آب را مخلوط کنید. در ماهیتابه 7 تا 10 اینچی روی حرارت متوسط رو به بالا، 1 قاشق غذاخوری کره را حرارت دهید تا آنقدر داغ شود که یک قطره آب بریزید.
1/2 فنجان مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید (مخلوط باید بلافاصله در لبه ها قرار گیرد).
با چرخاندن پنکیک معکوس، قسمت های پخته شده را با احتیاط در لبه ها به سمت مرکز فشار دهید تا قسمت های نپخته به سطح داغ تابه برسند، تابه کج شده و قسمت های پخته شده را در صورت لزوم جابجا کنید.
45. املت کانتری ترد
مواد لازم:
- 2 فنجان سیب زمینی – پوست کنده و خرد شده
- 1/4 فنجان پیاز خرد شده
- 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
- 1/2 فنجان ژامبون خرد شده
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 پیمانه چاشنی bbq (یا نمک چاشنی Lawry’s)
- فلفل سیاه – به مزه
- 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا – برای سرخ کردن
طرز تهیه:
*میتوانید از هش براون های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. اگر خودتان درست میکنید، حتماً قبل از سرخ کردن، هر قطره مایع را از سیب زمینی بیرون بیاورید، این چیزی است که آنها را ترد میکند.
سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید.
روغن کانولا را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند. (سیب زمینی ها را برگردانید و بعد از 4 دقیقه هم بزنید. میخواهید هاش براون ها شل شوند نه اینکه به صورت نان فشرده شوند.)
در حین پختن هاش براون، تخم مرغ ها را با نمک چاشنی و فلفل سیاه بزنید.
وقتی هش براون ها قهوه ای شدند، روغن اضافی را با احتیاط تخلیه کنید. تخم مرغ های زده شده را روی سیب زمینی ها بریزید.
حالا مانند هر املت بپزید: اجازه دهید حدود 30 ثانیه بماند و سپس لبه های املت را بلند کرده و تابه را کج کنید تا تخم مرغ نپخته زیر آن بریزد. وقتی رویه تقریباً کاملاً سفت شد، در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید حدود 2 دقیقه خودش را بگیرد تا رویه کاملا سفت شود.
ژامبون و پنیر را روی یک طرف املت قرار دهید. املت را تا کنید. آن را در بشقاب برگردانید و قبل از خوردن 1 دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شود.
نکته از ارسال کننده دستور غذا:
گاهی اوقات به جای ژامبون، از 3 یا 4 نوار بیکن استفاده میکنم که به صورت ترد و خرد شده پخته شده اند.
برای حداکثر ترد شدن، هش براون ها را از تابه به حوله های کاغذی روی هم منتقل کنید و خشک کنید. روغن را از ماهیتابه خالی کنید و قبل از اضافه کردن تخم مرغ، هاش براون ها را برگردانید.
46. املت سیب زمینی قابلمه ای
مواد لازم:
- 1 بسته 32 اونسی سیب زمینی هش براون منجمد
- 2 پیاز کوچک
- 4 حبه سیر
- 1 فنجان پنیر چدار
- 1 فنجان پنیر مونستر یا مونتری جک رنده شده
- 12 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان خامه غلیظ
- 1/2 فنجان خامه ترش
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه:
یک آرام پز 5 لیتری پخت و پز آماده کنید.
مواد را در قابلمه بچینید: هاش براون، پیاز، سیر و هر دو پنیر.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با خامه غلیظ و خامه ترش و نمک و فلفل بزنید. این مخلوط را روی مواد داخل قابلمه بریزید.
روی آن را بپوشانید و 4 تا 5 ساعت بپزید تا تخم مرغ ها کاملا سفت شوند.
برای سرو، پنیر ریز رنده شده و سالسا مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید.
47. املت غربی قابلمه ای
مواد لازم:
- 1 بسته یک پوندی هش براون خرد شده یخ زده
- 8 اونس ژامبون پخته شده خرد شده
- 1/2 پیاز متوسط
- 1/2 فلفل سبز
- 1 فنجان پنیر چدار
- 7 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان شیر
- خردل آسیاب شده 1/8 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طزر تهیه:
قابلمه را با اسپری پخت و پز آماده کنید.
مواد را به این صورت لایه لایه کنید:
الف) 1/3 سیب زمینی
ب) 1/3 ژامبون، فلفل سبز، پیاز و پنیر.
این لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با شیر و ادویه ها هم بزنید. این مخلوط را روی مواد داخل قابلمه بریزید.
روی آن را بپوشانید و حدود 10 ساعت با حرارت ملایم بپزید… اما لطفاً بعد از 9 ساعت آن را بررسی کنید تا اگر اجاق گاز شما داغ شد لبه های آن نسوزد. زمانی که تخم مرغ کاملا سفت شد این کار انجام میشود.
48. املت قارچ بروکلی لوکس
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/4 فنجان شیر
- 1 مشت کلم بروکلی کوچک
- 1 مشت قارچ خورد شده
- حدود 1/4 فنجان پنیر
- 1 قاشق چایخوری سیر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کره برای سرخ کردن
طرز تهیه:
در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، حدود 1 قاشق غذاخوری کره را آب کرده، قارچ و سیر را اضافه کنید. تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا قارچ ها قهوه ای شوند.
تخم مرغ ها را با شیر و نمک و فلفل بزنید، سیر و قارچ را به یک بشقاب کوچک منتقل کنید و کنار بگذارید.
مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید، وقتی تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد، لبه های املت را با کفگیر بلند کنید تا تخم مرغ نپخته زیر آن بریزد تا بپزد.
وقتی روی آن تقریبا سفت شد، پنیر رنده شده را وسط آن بپاشید. روی آن را با کلم بروکلی و قارچ دم کرده سیر اضافه کنید، املت را تا کنید و بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر کاملا آب شود بپزد.
سرو کنید و لذت ببرید.