آشپزی

چه غذاهایی با اسفناج می توان درست کرد؟

Rate this post

اسفناج، برگی سبز که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. اسفناج در خانواده سبزی‌های تاج خروسی مانند برگ چغندر و کینوا قرار می‌گیرد. منشا این سبزی کشور ایران است. مصرف اسفناج در وعد‌ه‌های غذایی روزانه به سلامت چشم، کاهش استرس و کاهش فشار خون کمک کرده و از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند. اغلب افراد با دستورپخت‌های متنوعی که با اسفناج درست می‌شود آشنایی ندارند و یا به دلیل طعم تلخی که در بعضی غذاها دارد، از آن اجتناب می‌کنند.

این مطلب جامع در مجله سفر،  گردشگری و جهانگردی سفر پیش را به هیچ عنوان از دست ندهید.

فهرست

برخی خواص اسفناج عبارت‌اند از:

  • کاهش استرس
  • کمک به افزایش سلامت چشم
  • پیشگیری از سرطان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی
  • کاهش سطح فشار خون
  • سم زدایی بدن
  • کمک به سلامت کبد و درمان کبد چرب
  • جلوگیری از ریزش مو و پیری زودرس
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
  • جوان سازی پوست صورت
  • درمان بی خوابی
انواع غذا با اسفناج

1. پنکیک اسفناج

پنکیک اسفناج ارزش غذایی بالایی دارد و برای کودکان هم بسیار مناسب است. شما می‌توانید این پنکیک را به عنوان صبحانه در کنار بیکن و تخم مرغ آب پز سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک اسفناج:

  • 125 گرم آرد الک شده
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 2/1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده (+مقداری برای سرخ کردن پنکیک)
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 50 گرم برگ بچه اسفناج شسته و خرد شده
طرز تهیه پنکیک اسفناج

طرز تهیه پنکیک اسفناج در سه مرحله:

  1. مرحله اول:
    آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، کره، شیر و اسفناج را در مخلوط کن بریزید و بهم بزنید تا مایع یکدستی به رنگ سبز روشن به دست بیاید.
  2. مرحله دوم:
    مقداری کره را در ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. از ظرف خالی سس یا یک قاشق بزرگ برای ریختن مایع پنکیک درون ماهیتابه استفاده کنید. دو تا سه پنکیک یک اندازه را درون ماهیتابه بریزید. هر طرف پنکیک را به مدت 2 دقیقه بپزید. زمانی که روی سطح پنکیک حباب نمایان شد و لبه‌های پنکیک کاملا پخته شد، آن را برگردانید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید.
  3. مرحله سوم:
    پنکیک اسفناج را تزیین و سرو کنید.

2. اسموتی الهه سبز توت فرنگی

(Strawberry green goddess smoothie). این اسموتی خوشمزه یک انتخاب بی‌نظیر برای شروع یک روز فوق العاده است. ترکیب میوه‌های شیرین با اسفناج و آووکادو، یک نوشیدنی با دوز بالای کلسیم، ویتامین c و فیبر می‌سازد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی الهه سبز توت فرنگی:

  • 160 گرم توت فرنگی رسیده
  • 160 گرم بچه اسفناج
  • 1 عدد آووکادو کوچک (نصف شده و هسته گیری شده)
  • 150 میلی لیتر ماست کوزه‌ای
  • 2 عدد آب پرتقال تازه
  • 2/1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده

طرز تهیه اسموتی الهه سبز توت فرنگی:

همه مواد را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود. چند قطره آب سرد به آب اضافه کنید و مجددا بهم بزنید. پس از اینکه تمام مواد به خوبی باهم ترکیب شدند؛ نوشیدنی خوشمزه شما حاضر است. اسموتی را درون لیوان بریزید و بلافاصله نوش جان کنید.


3. سوپ اسفناج

یک سوپ سبز با مقداری خامه که بسیار سالم و لذیذ است. این غذا با اسفناج می‌تواند به عنوان پیش غذا و یا یک شام سبک سرو شود. اگر به دنبال یک غذای سالم و ساده هستید، سوپ اسفناج انتخاب بسیار خوبی است.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

  • 250 گرم کره
  • 1 دسته پیازچه خرد شده
  • 120 گرم تره فرنگی خرد شده
  • 85 گرم کرفس کوچک خرد شده
  • 1 عدد سیب زمینی کوچک (200 گرم) خرد شده
  • 2/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 لیتر آب (می‌توانید از آب مرغ و یا آب سبزیجات استفاده کنید.)
  • 200-235 گرم اسفناج
  • 150 گرم خامه
طرز تهیه سوپ اسفناج

طرز تهیه سوپ اسفناج در 4 مرحله:

  1. مرحله اول:
    کره را در یک قابلمه بزرگ بریزید. پیازچه، تره فرنگی، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید. به مدت 10 دققه اجازه دهید تا مواد عرق کنند. در طی این مدت سبزیجات را چندبار بهم بزنید.
  2. مرحله دوم:
    آب را درون قابلمه بریزید. اجازه دهید تا سوپ 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا سیب زمینی به خوبی نرم شود.
  3. مرحله سوم:
    اسفناج را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ چند دقیقه بجوشد. سپس از مخلوط کن دستی استفاده کنید تا سوپ یکدست شود.
  4. مرحله چهارم:
    گاز را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. پس از اضافه کردن خامه بلافاصله سوپ را سرو کنید.
همچنین بخوانید:  آموزش پخت خورش شامی گیلانی با جزئیات

4. پاستا گوجه و اسفناج

یک وعده غذایی یا شام خوشمزه و کم چرب با سس گوجه فرنگی و پنه به همراه یک دسته بزرگ برگ اسفناج، یک پیشنهاد غذا با اسفناج خیلی عالی است.

مواد لازم برای پاستا گوجه و اسفناج:

  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر له شده
  • 2/1 قاشق چای خوری فلفل چیلی خشک
  • 200 گرم پاستا پنه
  • 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 2/1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
  • 125 گرم برگ اسفناج
  • 25 گرم پارمزان
طرز تهیه پاستا گوجه و اسفناج

طرز تهیه پاستا گوجه و اسفناج در 3 مرحله:

  1. مرحله اول: روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید. پیاز، سیر و فلفل را به روغن اضافه کرده و تفت دهید. مواد درون ماهیتابه را به مدت 5 دقیقه مدام بهم بزنید.
  2. مرحله دوم: پاستا را درون قابلمه آب در حال جوش بریزید و تا جایی که کاملا مغز پخت شود، بپزید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کنید و بهم بزنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی آن را بهم بزنید.
  3. مرحله سوم: اسفناج‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و 1 الی 2 دقیقه اجازه دهید تا نرم شود. پاستا را آبکش کنید و درون سس داخل تابه بریزید. سس و پنه را باهم بهم بزنید تا سس به خورد پنه برود. پاستا را در ظرف مناسب بریزید و آن را با پنیر پارمزان بپوشانید.

5. سالاد اسفناج و گردو با سس پنیر آبی

این سالاد تنها با 4 ماده اولیه تهیه می‌شود. اما یقین دارم طعم بی‌نظیر آن هرگز از خاطرتان نمی‌رود!

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و گردو با سس پنیر آبی:

  • 75 گرم پنیر آبی (بلو چیز)
  • 4 قاشق غذاخوری کرم فرش (Crème fraiche)
  • 100 گرم برگ بچه اسفناج
  • 50 گرم گردو خرد شده

(برای درست کردن کرم فرش یک پیمانه خامه و 1 قاشق غذا خوری باتر میلک لازم است. باتر میلک مایع ترشی است که پس از عملیات کره گیری خامه حاصل می‌شود و رنگ زردی دارد. برای تهیه باتر میلک 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. سپس مایع را 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط به صورت ساکن قرار دهید تا حالت بریدگی پیدا کند. پس از گذشت 15 دقیقه، ترکیب را مخلوط کنید تا باتر میلک بدست بیاید.)

طرز تهیه سالاد اسفناج و گردو با سس پنیر آبی:

  1. مرحله اول تهیه کرم فرش:
    خامه را درون یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه کم کم به دمای 40 درجه برسد. سپس شعله را خاموش کرده و باترمیلک را به آن اضافه کنید. مواد درون قابلمه را بهم بزنید. سپس آن را به یک ظرف بزرگ‌تر منتقل کنید و روی آن را با یک نایلون بپوشانید. طوری که نایلون روی آن آزاد باشد. ظرف را در جای گرمی قرار دهید و به مدت 24 الی 36 دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند. هر 6 تا 8 ساعت آن را بهم بزنید و بچشید. زمانی که خامه غلیظ شد و مزه آن به ترشی زد آن را درون یخچال قرار دهید. کرم فرش بعد از گذشت چند ساعت قابل استفاده است.
  2. مرحله دوم تهیه سس سالاد:
    پنیر آبی، کرم فرش و مقداری از ادویه دلخواه خود را درون ظرفی بریزید و با 50 میلی لیتر آب خوب له کنید تا یکدست شود.
  3. مرحله سوم:
    اسفناج ها را در بشقاب سرو ریخته و روی آن تکه‌های گردو را بریزید. سالاد را با سس پنیر آبی بپوشانید و نوش جان کنید.

6. کیک اسفناج

شاید تا به حال اسم کیک اسفناج به گوشتان نخورده باشد. اسفناج رنگ سبز زیبایی به کیک شما می‌دهد. اما طعم اسفناج در این کیک اصلا قابل تشخیص نیست. این کیک می‌تواند یک عصرانه خوشمزه برای مهمانی‌های شما باشد.

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

میزان کالری: 349 کیلو کالری

مناسب برای: 12 نفر

طرز تهیه کیک اسفناج

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج:

  • 3 پیمانه (150 گرم) برگ اسفناج خام
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 4/3 پیمانه (150 گرم) شکر
  • 3/2 پیمانه (100 گرم) سس سیب
  • 2/1 پیمانه (100 میلی لیتر) روغن
  • 2 پیمانه (250 گرم) آرد
  • 3 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 2/1 قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای تهیه فراستینگ وانیلی کیک اسفناج:

  • 75 گرم کره
  • 2 پیمانه (250 گرم) پودر قند الک شده
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه کیک اسفناج:

  • مرحله اول آماده سازی فر: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. دو عدد قالب کیک به اندازه 8 اینچ (20 سانتی متر) را چرب کنید.
  • مرحله دوم تهیه پوره اسفناج: اسفناج را در بخارپز بپزید تا پژمرده شود. سپس بلافاصله آن را زیر آب سرد قرار دهید تا در عین حفظ تازگی، رطوبت اضافی آن گرفته شود. اسفناج را با همزن دستی (یا غذاساز / مخلوط کن) پوره کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله سوم ترکیب مواد خیس و مواد خشک: تخم مرغ، روغن، وانیل، سس سیب و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید. پوره اسفناج را به مواد اضافه کرده و مجددا بهم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.
همچنین بخوانید:  طرز تهیه انار مسما 

  • مرحله چهارم پخت کیک اسفناج: مایع کیک را در قالب‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از گذشت زمان یک خلال دندان تمیز درون کیک فرو ببرید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا در قالب بماند و مقداری خنک شود. سپس آن را بر روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  • مرحله پنجم تهیه فراستینگ وانیلی: همه مواد را درون یک ظرف مناسب بریزید و با همزن بهم بزنید تا پف کند. در صورتی که مواد شما غلیظ بود، مقداری شیر و در صورتی که مواد شما رقیق بود، مقداری پودر قند به آن اضافه کنید. فراستینگ را درون یخچال قرار دهید.
  • مرحله ششم خامه کشی کیک اسفناج: زمانی که کیک کاملا خنک شد، فراستینگ را از یخچال خارج کنید و آن را روی یکی از کیک‌ها کاملا پخش کنید. سپس لایه دوم را روی فراستینگ بگذارید. در صورت تمایل می‌توانید کیک را با پودر قند تزئین کنید.

7. بورانی اسفناج

بورانی اسفناج، ماست طعم‌دار فصل پاییز و زمستان است. این ماست طعم‌دار به عنوان پیش غذا هم سرو می‌شود. ترکیب اسفناج و ماست، طعم بی‌نظیری دارد. حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج:

  • 1 کیلو اسفناج پاک کرده و شسته شده
  • 2 پیمانه ماست موسیر یا ماست چکیده
  • 3 حبه سیر (به دلخواه می‌توانید سیر بیشتری در بورانی اسفناج بریزید)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • دلال (دلخواه)
طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج:

  1. مرحله اول پخت و آماده سازی اسفناج: اسفناج را درون قابلمه بریزید و بخارپز کنید. پس از اینکه مقداری نرم شد، آن را با چاقو ساطوری کرده و یا با غذاساز پوره کنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا مقداری خنک شود.
  2. مرحله دوم تهیه بورانی اسفناج: اسفناج، دلال و سیر رنده شده را درون یک ظرف مناسب بریزید. ماست را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. در حین بهم زدن مواد، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. پیشنهاد تیم تحریریه سفر پیش به شما این است که بورانی اسفناج را با کوکو سبزی نوش جان کنید.

8. سالاد توت فرنگی و اسفناج

ترکیب طعم شیرین توت فرنگی و طعم تیز اسفناج یک نتیجه خارق العاده به همراه دارد. این سالاد یک وعده غذایی رژیمی برای افرادی است که محدودیت غذایی دارند و یا می‌خواهند که غذاهای سالم را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنند. پس حتما به عنوان سالاد یا غذا با اسفناج آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی و اسفناج:

  • 10 اونس (280 گرم) اسفناج
  • 2 پیمانه توت فرنگی ورقه شده
  • 4/1 پیمانه پیاز قرمز نازک خلالی
  • 2/1 پیمانه بادام برشته شده
  • 4 اونس (110 گرم) پنیر فتا
  • 1 عدد آووکادو
  • 2 قاشق چای خوری آبلیمو

مواد لازم برای تهیه سس سالاد توت فرنگی و اسفناج:

  • 3 قاشق غذاخوری سس بالزامیک
  • 2/1 پیمانه روغن زیتون
  • 2/1 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و اسفناج:

  1. همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. مواد سالاد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

9. انچیلادا اسفناج پنیری

تورتیلایی که با اسفناج و پنیر پر می‌شود و در سس انچیلادا غوطه‌ور است! ترکیب محشری که حداقل یک‌بار در زندگی باید آن را بچشید تا عاشق آن شوید.

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای انچیلادا اسفناج پنیری:

  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 850 گرم سس انچیلادا ملایم
  • 1 قاشق غذاخوری ادویه تاکو مکزیکی
  • 8 عدد نان تورتیلا آردی بزرگ
  • 4 پیمانه پنیر پیتزا
  • 4 پیمانه برگ بچه اسفناج خرد شده
  • گشنیز خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری

دستور پخت انچیلادا اسفناج پنیری:

  • مرحله اول تهیه ادویه تاکو مکزیکی:
    نصف قاشق چای خوری فلفل چیلی، یک سوم قاشق چای خوری فلفل سفید، یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، یک سوم قاشق چای خوری فلفل سیاه، یک سوم قاشق چای خوری پودر سماق قرمز، یک سوم قاشق چای خوری پودر سیر، یک سوم قاشق چای خوری پودر پیاز، یک دوم قاشق غذاخوری پودر زیره، یک دوم قاشق چای خوری پاپریکا، یک سوم قاشق چای خوری پونه، یک قاشق چای خوری آویشن خشک و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید. فلفل سیاه یکی از ادویه‌های اصلی برای تهیه ادویه تاکو است. بنابراین به فکر حذف کردن این ادویه نباشید. اضافه کردن آویشن کاملاً اختیاری است. از ادویه تاکو مکزیکی در پخت انواع غذا که فکر می‌کنید احتیاج به عطر و طعم تندی دارد، استفاده کنید. پاستا، پیتزا و لازانیا، غذاهایی هستند که ادویه تاکو آن‌ها را خوشمزه‌تر خواهد کرد.

  • مرحله دوم تهیه سس انچیلادا:
    برای تهیه این سس، به2 قاشق غذاخوری روغن، 2 قاشق غذاخوری آرد، 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 2 فنجان آب، 85 گرم رب گوجه فرنگی، نصف قاشق چای خوری زیره، نصف قاشق جای خوری پودر سیر، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز و سه چهارم قاشق چای خوری نمک احتیاج دارید. در یک قابلمه مناسب روغن و فلفل سیاه را بریزید و آرد را پس از دو بار الک کردن به قابلمه اضافه کنید. سپس آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را بهم بزنید تا باهم ترکیب شوند. پس از اینکه روغن گرم شد و به جوش آمد، به مدت یک دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت باقی بماند. پس از گذشت یک دقیقه رب گوجه فرنگی و ادویه‌های دیگر را اضافه کنید. سپس سس را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. در آخر نمک را اضافه کنید و بهم بزنید. این مقدار مواد اولیه دو پیمانه سس انچیلادا به شما خواهد داد. به دلخواه می‌توانید به این سس آویشن اضافه کنید. مقدار تندی سس بستگی به ذائقه شما دارد. شما می‌توانید تندی آن را کم یا زیاد کنید. این سس را در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.
همچنین بخوانید:  بهترین رستوران های بوشهر به همراه آدرس و شماره تماس

  • مرحله سوم آماده سازی فر:
    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مستطیلی بزرگ یا یک تابه را چرب کنید.
  • مرحله چهارم آماده سازی سس:
    کره را درون تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. سس انچیلادا و چاشنی تاکو را به کره اضافه کنید و بهم بزنید. اجازه دهید تا سس به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا زمانی که انچیلاداها آماده می‌شوند، بجوشد.
  • مرحله پنجم آماده سازی تورتیلاها:
    تورتیلاها را روی یک سطح تمیز و صاف قرار دهید. 1 فنجان پنیر روی تورتیلاها بریزید. باقی مانده پنیر را با اسفناج مخلوط کنید و به صورت مساوی بر روی تورتیلاها تقسیم کنید. 3/2 از سس انچیلادا را در کف ظرف پختی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید. تورتیلاها را از وسط تا کرده و کنار هم در تابه قرار دهید. باقی مانده سس انچیلادا را روی تورتیلاها بریزید و آن‌ها را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  • مرحله ششم پخت تورتیلاها:
    15 تا 20 دقیقه اجازه دهید تا در فر بپزد و ترد شود. پس از آن انچیلادا را از فر در بیاورید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
  • مرحله هفتم سرو انچیلادا:
    در صورت تمایل انچیلادا را با گشنیز خرد شده و تازه سرو کنید. شما می‌توانید از چاشنی‌های مورد علاقه‌تان مانند آووکادوی برش خورده، گواکاموله یا سس تند در کنار این غذا استفاده کنید.

10. خورش آلو اسفناج با مرغ

یکی از خورش‌های محبوب و خوشمزه سنتی ایرانی، خورش آلو اسفناج است. این خورش با مرغ یا گوشت تهیه می‌شود. در این دستورپخت تیم تحریریه سفر پیش، تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ را به شما آموزش خواهد داد.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج:

  • 4 تکه ران یا سینه مرغ
  • 500 گرم اسفناج
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • 15 عدد آلو خورشتی
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق غذاخورش زعفران دم کرده
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ:

  1. مرحله اول تفت دادن پیاز:
    ابتدا پیاز را نگینی خرد کند. سپس قابلمه مناسبی را به همراه مقداری روغن روی حرارت قرار دهید. پیاز را درون قابلمه بریزید و تفت دهید.
  2. مرحله دوم پخت مرغ:
    پس از اینکه پیاز مقداری تفت داده شد، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر پیاز را با ادویه‌ها تفت دهید. در ادامه تکه‌های مرغ را درون قابلمه قرار دهید و سرخ کنید. پس از سرخ کردن دو طرف مرغ، دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم خوب بپزد. حین پختن مرغ‌ها به سراغ آماده کردن اسفناج بروید.
  3. مرحله سوم آماده سازی اسفناج:
    اسفناج‌های شسته شده را به صورت ریز خرد کنید. سپس درون یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اسفناج‌ها را به تابه اضافه کنید و با روغن آن را تفت دهید. اسفناج‌ها را تا زمانی که آب درون تابه کشیده شود، تفت دهید و آن‌ها را کمی سرخ کنید. در حین سرخ شدن اسفناج‌ها به آن رب انار اضافه کنید.
  4. مرحله چهارم اضافه کردن اسفناج و رب انار به مرغ:
    پس از گذشت نیم ساعت از پخت مرغ، اسفناج و رب انار را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم خوب جا بیافتد.
  5. مرحله پنجم آماده سازی آلوها:
    آلوهایی که از قبل در آب خیسانده‌اید را به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده در پانزده دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید. زمانی که خورش جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

11. املت اسفناج

برای شروع یک روز عالی، املت با اسفناج تازه، به همراه پنیر پارمزان و کمی جوز هندی بسیار وسوسه انگیز است.

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج:

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه برگ بچه اسفناج تازه
  • 1 و 2/1 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان رنده شده
  • 4/1 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 8/1 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه املت اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج:

  1. مرحله اول:
    تخم مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. در ادامه اسفناج، پنیر پارمزان، پودر پیاز، جوز هندی، نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بهم بزنید تا تمام مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
  2. مرحله دوم:
    در یک تابه کوچک مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از گرم شدن روغن مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حدود سه دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ سفت شود. سپس با کفگیر آن را برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
  3. مرحله سوم:
    املت پس از گذشت سه دقیقه آماده است. به همراه نان سرو و نوش جان کنید.

12. کوفته بوقلمون و اسفناج

همانطور که می‌دانید، کوفته انواع مختلفی دارد. دستور پخت کوفته بوقلمون و اسفناج در یکی از مسابقه‌های آشپزی، توسط میمی بلانکو برنده شد. جالب است که بچه‌های میمی این غذا را با نام میت‌بال‌های گرمبی می‌شناسند!

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته بوقلمون و اسفناج:

  • 10 اونس (280 گرم) اسفناج خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ همزده شده
  • 1 پیمانه پودر سوخاری
  • 2 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 پوند (450 گرم) بوقلمون آسیاب شده
  • پاستا پخته شده (به دلخواه)

طرز تهیه کوفته بوقلمون و اسفناج:

در یک کاسه مناسب اسفناج، تخم مرغ، پودر سوخاری، پیاز و نمک را با هم مخلوط کنید. بوقلمون را اضافه کرده و مواد را مجددا بهم بزنید. خمیری که بدست می‌آید را به شکل توپ‌های دو اینچی، گرد کنید. تابه فر را چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. سپس کوفته‌ها را روی تابه بچینید. تابه را درون فر با دمای 400 درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه بپزید. درصورت تمایل کوفته‌ها را با پاستا سرو کنید.

غذا با اسفناج
منبع : arseschef.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا