طرز تهیه چیکن استریپس (مرغ سوخاری)
طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی در فِر و قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی در فِر و قابلمه : مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس گزینه خوبی به حساب میآید و می توان مهارت آشپزی هر کسی را با آن به چالش کشاند!
این مطلب جامع در مجله سفر، گردشگری و جهانگردی سفر پیش را به هیچ عنوان از دست ندهید.
مواد لازم
۱۰ تکه فیله مرغ یا سینه مرغ کوچک شده
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز
۲ قاشق غذاخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ کیلو آرد (حدودا)
نمک و فلفل و آب به اندازه ضروری
مراحل آماده سازی
1- ابتدا یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری نمک به مرغها زدم و نصف لیوان آب روی مرغها ریختم و اندکی با هم قاطی کردم و ظرف مرغ رو کنار گذاشتم .
2- حالا دوتا تخم مرغ به همراه یک قاشق چایخوری نمک و اندکی فلفل سیاه درون یک پیاله ریختم و همزدم و پسازآن یک لیوان آب افزون کردم و همزدم و هفت قاشق آرد سفیدرو اندکاندک به تخم مرغ افزون کردم و با همزن دستی زدم تا یکنواخت بشه . این کاسه رو هم کنار گذاشتم .
3- داخل یک کاسه ای دیگه حدود پنج لیوان آرد ریختم و سرانجام پودر سیر و پودر پیاز و یک قاشق چایخوری سرپر فلفل سیاه به آرد افزون کردم و همگی رو با هم ترکیب کردم .
4- حالا مرغهارو درون مادهها تخم مرغی زدم و پسازآن درون آرد زدم ، مجدداً درون مادهها تخم مرغی زدم و یکبار دیگه درون آرد زدم
5- اینبار درست با دستم بصورت دایره ای با آرد چرخوندم ، (مهمترین بخش برای پولکی گشتن همین بخش هست که حتما باید کاملا توی دست با آرد بچرخونید)
6- بعد هم درون یه قابلمه کوچک روغن ریختم چونکه میخوام حجم کمتری داشته باشه اگر چه مرغها درون روغن غرق بشن . زمانی روغن گرم شد مرغها رو در روغن گذاشتم و ذیل و روی اونهارو سرخ کردم و تمام .